Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
d.mate08
üzenetére
Az oké, hogy hozzá nem adnak, de külön kapható...
mindegy, csak poénnak szántam, valszeg egy ilyen tok elég hozzá. Amúgy hogy jobban értsük a helyzetet, pl én is az a fazon vagyok, aki már számtalanszor hozzáverte véletlenül az óráját ajtókilincshez, asztalsarkához, stb...és mivel az apple Sportwatch-nak nem Saphire a felülete, illetve utólag nem ajánlott a polirozása (mint a sima svájci óráimnak), így egy extra védelem alapból kell, ami egy sima fóliaként, nem biztos hogy elég lenne. Mindez nem lenne gond, ha az apple watch elég erösre lenne készitve, de sajnos nem ez van, igy kell vmi extra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 11 46MM Cellular (e-sim) Fekete Sport Szíjjal Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple Watch ULTRA 49mm cellular gyönyörű, 2026 május 30-ig Apple garancia! Akku 86% Fulldoboz!
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindegy, csak poénnak szántam, valszeg egy ilyen tok elég hozzá. Amúgy hogy jobban értsük a helyzetet, pl én is az a fazon vagyok, aki már számtalanszor hozzáverte véletlenül az óráját ajtókilincshez, asztalsarkához, stb...és mivel az apple Sportwatch-nak nem Saphire a felülete, illetve utólag nem ajánlott a polirozása (mint a sima svájci óráimnak), így egy extra védelem alapból kell, ami egy sima fóliaként, nem biztos hogy elég lenne. Mindez nem lenne gond, ha az apple watch elég erösre lenne készitve, de sajnos nem ez van, igy kell vmi extra.