-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz pana0017 #93895 üzenetére
Nagyon köszönöm, ezeket meg fogom nézni.
Igen, a win-es office kapcsán igazad van, lehet nálam túl sok volt a torrent és a kiskapuzás :-)
De ahogy a zenei előadók műveit megveszem, mert így tudok nekik segíteni, az office-al is így lesz.
A képernyő felbontás viszont zseniális, tulajdonképpen minden elfér a képernyőn ha pl böngészek és tudom, van aki ilyen képernyőn vág videót is. -
gonger
senior tag
Tegnap átvettem az ezüst színű MacBook AIr M1-est!
Egyelőre nem volt időm mindenbe belemerülni, de felemás érzéseim vannak.
A 15 colos céges laptop után, nagyon kicsinek tűnik a képernyő. Viszont a gép mérete miatt a szűknek tűnik a billentyűzet, hiányoznak bizonyos gombok és a numerikus billentyűzet.
Az kifejezetten idegesít, hogy a '$' előcsalogatását külön kellett guglizgatnom. Értem én, hogy minimalista design, de ez a felhasználást lassítja. Komolyan mondom puskának valami speciális karakteres háttérképet kell majd kiraknom. Ti hogy csináljátok? Mindet megtanultátok?
Hogy miként fogok beköltözni erre a win gép után, még nem tudom. A külső vinyó fájlrendszerével is gondolom ennek baja lesz. Ugyanakkor, hogy hova és hogyan hozok létre saját könyvtárakat még nem tudom, utána fogok olvasni.
Most kellene egy xls-t csinálnom, oké, letöltöm az office 365-öt. Na de ez nem úgy van ám, itt fizetnem kell majd évente ~kb 22.000 Ft-ot, ha jól emlékszem. Persze ezért jár majd egy Terra tárhely is, de kicsit úri huncutságnak érzem, hogy 400k-t adok egy gépért az otthoni felhasználásra és még hub, tok, alkalmazások után kitudja hol áll meg a vége :-S
Ami viszont nagyon báró: a kijelző, az ahogy az egész gép együtt működik a telómmal, az airpods-ommal, ahogy a gesztusokat tudom használnia touch padon, az ujjlenyomat olvasó, az indulás alvó módból képernyő felhajtással és hogy Siri itt is használható :-)
Összességében még nem tudom, hogy életem jelenlegi szakaszába be tudom-e illeszteni az újdonságokat, de remélem összeszokunk. Most kb járni tanulok újra... -
gonger
senior tag
válasz marsu. #93806 üzenetére
Én most váltanék PC, asztaliról. Tavaly nyáóron Androidról IOS-ra álltam, meggyőzött.
MInden fan terel a mac felé, az Air 2020 M1 bejövős, a médiás ajánlatnál én sem láttam most jobbat. (remélem az M1-el nem lesz szívás)
Megpróbálnám egér nélkül, a 13"-os kijelzőnél nekem eddig mindig nagyobb volt, de hátha jó az is.
Viszont a 256 GB SSD mellé szerintem elengedhetetlen lesz időnként egy külső vinyó és az USB csatlakozóhoz kellene átalakító USB-re és HDMI-re. Mi az abból, ami értelmes vétel és nem gagyi? istyle-nál 25 -35 ezrekért látok ilyenekt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple Macbook PRO 512 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 090
- MacBook Pro13 Touch Bar, Retina HUN! 256GB Doboz új állapot!
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest