- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kerobi #98708 üzenetére
Engem is az iPhone érdekel, meg a Watch. iPad és az Air is nagyon bejött.
Rendeltem már egy iPhone 12 mini-t, mondván elég lesz az nekem, de aztán visszamondtam, mert az üzlet pöttyöt kifutott az átvevés napjának megadott határidőből... Hitegettek, hogy majd, meg mindjárt, meg stb., de egy idő után meguntam.
Úgyhogy várom a 13-at, kérdés lesz-e annyival jobb, hogy megérje kifizetnie érte a teljes árat (meg még amennyivel extrába drágább lesz, mint a régi), vagy inkább akciósan egy 12 (mini) valahonnan. Az viszont látszik, hogy jelenleg a 12-ből, és a miniből is a 128-as a legkelendőbb verzió, azt nehéz újonnan találni megbízható helyről, akciósan, készletről szállítva. Főleg, hogy (product)red, ami kéne... -
TheMarci
addikt
válasz
kerobi #98367 üzenetére
A telepiteshez kell neki a jeszo, de mivel telepitesz, az telepul, amit a csomag tartalmaz, azaz beleraktak a kiskalozok. Ne a jelszo adas miatt gyanakodj, hanem a nem hivatalos program miatt.
Hasznalj LuLu-t, hogy legalabb lasd a halozati kereseit az appnak: [https://objective-see.com/products/lulu.html]
-
GreenGoblin
őstag
-
-
honeypot
tag
válasz
kerobi #97746 üzenetére
Ez más elven működik mint a Windows. Itt az ikonok alkalmazásokat jelentenek, és minden alkalmazásból lehet egyszerre nyitva több ablak is. Az ablakot minimalizálni a minimalizálás gombbal lehet (sárga -), vagy cmd+m. Ha az alkalmazást (ami tartalmazhat több ablakot is) akarod “minimalizálni” akkor cmd+h vagy jobb klikk az ikonra és hide, esetleg option+klikk az ikonon.
-
Thusor
őstag
válasz
kerobi #97712 üzenetére
Két AOC monitorral teszteltem, mind 1440p 60Hz, mind 2160p 60Hz simán megy, még úgy is hogy közben az Air M1 saját beépített monitorát is hajtja. Ott nálad lesz valami gond. TV-vel vagy a kábellel. Monitor is lagoon amikor kiterjesztett asztalban vagy összekötve a TV-vel? Nincs bekapcsolva a TV-n valami képjavító algoritmus? Ezek bezavarhatnak. Érdemes esetleg gaming módba tenni a TV-t, olyankor minden egyéb képjavító cuccot kikapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo 3
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged