- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz spawn21 #45244 üzenetére
Nem néztelek hülyének, de ha nem írod le ezen információkat, akkor csak feltételezéseket tudok tenni válaszadáskor, amik vagy bejönnek vagy nem
Én gond nélkül ki tudok rakni Sierra alatt képeket a Dockra az említett módszerrel, de elég sok hiba van sajna Sierra alatt, ami nem mindenkinél jelentkezik, de sokaknál igen, lehet ez is ilyen, bár mástól még nem olvastam erről.
Melyik NTFS író programról van szó, illetve a legfrissebb verziót használod?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz spawn21 #45241 üzenetére
Első Mac?
A képes problémád nem is értem, minek akarsz a Dockra kirakni egy képet Ha meg tényleg a Dockra akarsz rögzíteni 1db képet, annak működnie kéne gond nélkül, csak arra a részére kell a Docknak drag&droppolni, ahol a Kuka is van és nem az "elválasztó" bal oldalára, ahol az appok vannak.
Külső tárolós probléma gondolom abból adódik, hogy NTFS-t próbálsz írni, topik összefoglaló a barátod, le van írva erre a problémára is a megoldás, illetve elég sok más hasznos infót is találsz benne, főleg ha tényleg ez az első Maced.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mrkorooo
aktív tag
válasz spawn21 #35011 üzenetére
Csak a BT miatt választottam, gondoltam egy kimaxxolt egér csak képes már egy ilyen alap dolgot elvegezni
De így hogy nem megy ennyi pénzért sokkal de sokkal jobb egeret is lehet venni ami csak vevővel üzemel[ Szerkesztve ]
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13" Retina Mid-2017 i7-2.5Ghz 16GB 500GB garanciával, üzletből
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest