- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon EOS DSLR topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
SZiasztok!
Visual Studio 2019-et használ valaki m1-es macen? fut olyan jól mint eddig az intelesen?
Ha szeretnék majd virtuális gépként windowst rá, akkor arra van lehetőség, hogy az egy külső ssd-n legyen? Ha kell bedugom, belépek az appba, azt hadszóljon ha szükség van rá. Ez így működhet? M1 alap macbook airre gondoltam, mert annyira ritkán játszanék (WoW m1-arm), meg visual studiora is itt az asztalim, hogy az, ha azon éppenséggel nem csúcs módon fut nem tragédia. Ezen kívül csak alapokra használnám.Egyre inkább azon vagyok, hogy na akkor napokon belül megrendelem. De igazából életem első ekkora befektetése lenne egy gépbe és vissza vissza táncolok a kérdéseim miatt meg olvasva a fórumot
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged