Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
őstag
válasz
bedibazsa
üzenetére
14prot adtam el 2024 januarban. Herotom volt tole, fagyott, az akku felevesen 85% volt, melegedett, laggolt, hivast alig birtam inditani/fogadni.
annak helyere jott egy s23u, amivel tokeletesen elegedett voltam a kijelzot leszamitva. Szetszakadt tole a fejem. A helyere jott egy honor magic6 pro, amivel gyakorlatilag az eladasaig semmi bajom nem volt. Csak amikor meglattam milyen megeros az alap 17, mondom ezert beszaladok icentrebe. Az ios26 design elemek nekem nem szurjak a szemem, az ikon pakk feketere van allitva, a tobbi meg siman nem erdekel. Az akku elettartam ujra szuper, a tobbi kis apro tweak ami droidon nem volt meg, az meg melengeti a szivem. Ja meg hat a backup system.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Steam Deck
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Mobil flották
- További aktív témák...
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest