Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
temes69
aktív tag
Nem azt modnom, hogy az iphone tökéletes, távolról sem az. Soha nem voltam egyik gyártónak sem a fanja. Inkább azt nézem, hogy milyen a napi használatban, mit nyújt nekem. Az s24 is egy bitang jó telefon, és igen én is látom a 120 és 60hz közötti különbséget amikor az s24 után kezdem nyomkorászni az iphone-t.
Meggyőzni meg senkit sem akarok arról, hogy vegyen ilyen vagy olyan telót. Miért is tenném? Egyik gyártó sem fizet nekem ezért.
Vannak glitchek az ios-ben is. Én inkább úgy érzem, hogy az iphone tipik amcsi termék. Értem ezt arra, hogy kiveszed a dobozból és használod. Anyám s24-ét nem túlzás, vagy 2-3 órán keresztül frissítettem, minden frissítést egymás után tett fel, nem rögtön a legújabbat. Egyedül meg sem tudta volna csinálni. Viszont utána már jó volt, és a mai napig jó is.
Én nem használok semmilyen kiegészítőt az iphone-hoz. A gyári tokot megvettem rá és kész. Zene csak a kocsiban megy róla, szal nincs szükségem semmilyen apple fül vagy fejhallgatóra. Viszont vettem hozzá usba-usbc kábelt a kocsiba, és azt már inkább samsungot vettem, nem adtam 12ezret az apple kábelért Mindenféle utángyárott sz*rokat meg nem dugdosok egy 400ezres telefonba.
Szóval én továbbra is azt mondom, mindenki a saját igényeinek megfelelő telót vegyen. Nem kell számon kérni a gyártót azért mert neki az a termék nem felel meg ilyen-olyan szempontok alapján. -
temes69
aktív tag
válasz enginev3.0 #40 üzenetére
sztem mindenki vegyen olyan telót ami az ő felhasználási szokásainak megfelelő. Aki ennyit videózik és nem akarja az 1tb-os iphone-t megvenni akkor vegyen androidos telót olcsóbban, olyat amiben van 120hz meg 3-as usb. Ennyi a történet.
Én anno xperia minivel kezdtem android pályafutásom, évekig köpködtem az applet. Aztán egy idő után tele lett a t*köm azzal hogy belassult a telefon, random nem indultak el az appok, fél évente/évente gyári visszaállítás és hasonló praktikák.
Akkoriban a baráti társaságomból is sokan váltottak 11re androidról és úgy voltam vele teszek egy próbát én is. Nekem bejött.
Mondom ezt úgy hogy anyámnak s24 van a vérnyomás mérős samsung óra miatt és szoktam nyomkodni azt a telót is. Ennek ellenére sem váltanék vissza, sőt ha lesz az apple-nek vérnyomás mérős órája anyámat is átrakom iphone-ra, mert néha még a fél éves s24 is képes érdekes dolgokat csinálni. -
temes69
aktív tag
Én hétfőn vettem egy ultramarin színűt. 11pro-ról váltottam. Arra is felraktam az ios18at így nem volt már újdonság számomra amikor bekapcsoltam a 16-ot. Ami feltűnt, hogy brutálisan gyors, minden app szinte azonnal indul. Az akksija jobban bírja, mint a 11pro, de az már 4 éves teló, igaz 99%os az akksija annak is.
Szóval 11pro-ról megérte szerintem váltani, mert ez a teló sokkal gyorsabb és igazából azért is vettem ezt nem a 15pro-t mert nem kell 3 kamera, sosem használtam ki, és ez kvázi nem a tavalyi pro chipet kapta, hanem megkapta az újat. Úgy kalkulálok, hogy újabb 4-5 évre le van tudva a teló probléma.
Az meg, hogy usb2.0 van rajta most őszintén kit érdekel? Ha néha leakarok róla szedni fotókat akkor fent van a felhőben és onnan sokkal kényelmesebben leszedem mint kábellel.
i11pro előtt samsung note 8am volt, előtte is végig androidot használtam, de már a note8at sem raktam kábellel a gépre Persze ezek az én preferenciáim, elhiszem hogy van aki orrba szájba tölti rá a videókat meg a zenéket. Részemről zenére ott a youtube music, videót meg bármelyik streaming appból tölthetsz le ha éppen sorozatot néznél a vonaton vagy a buszon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest