Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
-
tag
A jelek szerint nagyon félkész állapotú még a szoftver erre a telefonra. Biztos, hogy a kamerán is reszelnek még. Na majd a 18.1.
No Cat No Life
-
tag
válasz csakany2001 #516 üzenetére
Nekem Messenger ugyan nincs, de a Viber (üzenet) és a Skype (videóhívás), ami sokat fogyaszt. Ezeken kívül Chrome, Gmail, YouTube és "hagyományos" telefonálás. Ezzel nagyjából ki is fújt. 8 óra SoT lazán kijön ezzel a használattal úgy, hogy kb 30% még marad az akkuban. Nyilván ha sokat fotóznék és videóznék 4K-ban, akkor más lenne a helyzet, de a kamera tudását ilyen szempontból finoman szólva nem használom ki.
No Cat No Life
-
tag
válasz MikeWazowski #513 üzenetére
Na igen, azért a játékok rendesen bele tudnak harapni az akkuba.
No Cat No Life
-
tag
válasz MikeWazowski #511 üzenetére
A 15 Pro üzemideje valóban nem kiemelkedő, de normál felhasználás mellett abból is ki lehet hozni lazán 1,5 napot. De cáfolj meg, ha rosszul gondolom, mert nekem nem volt ilyen telefonom, így csak a GSMArena tesztjére tudok hagyatkozni.
Hogy a 16 Pro mit tud, azt eddig nem követtem figyelemmel, de a sima 16 üzemideje elképesztő. Szerdán délután 5-kor töltöttem fel 98 %-ra, túl vagyok a 3,5 óra SoT-on, a legnagyobb fogyasztók a Chrome, a YouTube és a Viber és most vagyok 59 %-on úgy, hogy telefonáltam több, mint egy órát, csak az ugye nincs benne a SoT-ban a kikapcsolt kijelző miatt.No Cat No Life
-
tag
-
tag
Nem gyorsabb érezhetően, nekem a 13 sebességére sem volt panaszom. A 8 GB RAM örvendetes, bár totál felesleges, mert nem tudja kihasználni a rendszer. Játszani nem fogok rajta (arra ott a PlayStation), stresszteszteket sem futtattam rajta, ezért nem tudom, hogy mennyire hajlamos a melegedésre.
Az új programozható némító gomb tetszik, kényelmesebb a használata. A 13-ból iOS 17.6-nál költöztem ki, szignifikáns különbségek vannak csak a 18-ban, de ezt ugye a 13 tulajok is meg fogják tapasztalni.
Van még egy csomó dolog, amit nem teszteltem, például a szemkövetéssel való irányítást és hasonló dolgokat.
A kamerát 12 és 24 MP-en is fogom tesztelni, a videofelvételt pedig 4K 30 FPS-en.
A DI nekem jobban tetszik, mint a notch, de hát kinek mi...
Nem sok időm volt tegnap este, egy hét múlva már sokkal okosabb leszek.
No Cat No Life
-
tag
Tegnap végre megérkezett a telefon, este nagyjából be is laktam. Mint már írtam, kis kitérővel iPhone 13-ról váltottam és nem bántam meg.
Üzemidőről ilyen rövid idő alatt nem tudok nyilatkozni, csak a készenléti fogyasztásról, ami gyakorlatilag nulla. Tegnap este 98%-on volt, amikor leraktam és ma reggelre egyetlen %-ot sem merült.
A hangszórók döbbenetesen jól szólnak, tiszták a hangok, vannak mélyek.
Nagyon pattogós, nem gondolkodik, csak teszi a dolgát. Kigyomláltam sok mindent, néhány iOS appot a Google megoldására cseréltem, nekem így jó.
Ez egy nagyon jó kis ketyere, de akinek minimum iPhone 14-ese van, annak nem feltétlenül éri meg váltani. Sőt, talán még 13-ról sem feltétlenül, ezt mindenki döntse el maga.
Ha jó idő lesz hétvégén és lesz időm, a kamerát az ARC kiállításon fogom tesztelni a Bikás parknál.
Hát egyelőre ennyi, még kell egy kis idő, hogy megismerkedjünk.
No Cat No Life
-
tag
-
tag
Alapvetően egyetértek azzal, amivel reflektáltál a hozzászólásomra. Nem szeretek autós hasonlattal előjönni és kérlek emiatt ne is érts félre, de ha például vesszük a Ferrarit, ott sem az F430 a csúcs, hanem a 296 GTS. Mégis 35-40 millió forint egy 15 éves F430, mert a gyártó veszi a bátorságot, és csilliárdérd adja az autóit.
Az Apple magához szívja az okostelefonok árrésének több, mint 90 százalékát azáltal, hogy az alap modelljéért is elkéri egy kétszemélyes egy hetes mediterrán nyaralás árát.
Egyetértünk fórumtátsam, ugye? Ilyen a popszakma, aki iOS-t szeretne használni, annak nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia.
No Cat No Life
-
tag
300+ hozzászólás eddig. 80%-ban a 60Hz, a 128GB és a 400 ezer forintos ár miatti köpködés, egymás sértegetése. Remélem pár napon belül kitisztul a topik, mert ennek semmi értelme.
A tesztelt telefon nem csúcskategória, hanem a gyártó alap modellje. Tessék a Pro-ra kiszurolkolni + 100 ezer forintot, ha kell a 120Hz és egyéb nyalánkságok.
Nehogy már nekem és másoknak, akik az alapmodellt választották, megmondják a tutit.
Szégyellje magát mindenki, aki egy telefont azért savaz, mert azonos áron vagy olcsóbban ad nagyobb képfrissítést, több tárhelyet vagy például USB 3-at.
Senkit sem akartam megbántani, de akinek csípi a szemét az Apple árazása, az vegyen Androidot. S22 Ultráról írok, mocskos jó telefon, de a maga módján az iPhone 16 is az.
Köszönöm a figyelmet. Peace!
No Cat No Life
-
tag
válasz enginev3.0 #79 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy tele van a piac 120Hz-es ipari hulladékokkal.
No Cat No Life
-
tag
Ami a platformokat illeti, én házasságszédelgő vagyok. Android a feleségem, iOS a szeretőm. Vagyis alapvetően az Androidot szeretem, de időnként átmegyek a szomszédba. Jelenleg S22 Ultrát használok, amire iPhone 13-ról váltottam. Holnap érkezik az iPhone 16.
No Cat No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Wii U
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
- Samsung Galaxy s23 ultra 8/256 gb 2026 szeptemberig garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest