- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Luser2000 #837 üzenetére
Úgy sem megy
Érdekes, mert látszólag csatlakoztatva van, AI life alkalmazáson belül tudom állítani a Huawei hangerejét, kommunikál vele, de mintha nem hangszóróként kezelné, hanem valami más eszközként.
AI life nélkül Bluetooth eszközök között megjelenik, rányomok, de azt írja, hogy pairing unsuccessful. AI life telepítés után alkalmazáson belül simán látja és csatlakozik, utána eszközök között is írja, hogy connected, de ahogy írtam, mintha nem hangszóróként kezelné.
Jabra Elite 85H, Sony WF1000XM3, Harman Onyx Studio 7, Samsung Q930C gond nélkül mennek vele. És mint írtam, a Huawei gond nélkül ment az előző telómmal (Samsung) és a Windows-os laptopommal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest