- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonMedve #3747 üzenetére
Nekem úgy sikerült vennem az iPad Pro-t apróról, hogy járt hozzá Apple Pencil 2 is, amit gondoltam azonnal továbbhirdetek és végül 30ezerrel lesz olcsóbb a gép, de kíváncsiságból tettem egy pár perces kört a Pencillel és csodálatos egy cucc, nagyon tetszetős, hogy nyomás- és dőlés érzékelős is, azóta is már hetek óta nálam van és nagyon gondolkodom azóta is, hogy nekem ezzel inkább kezdenem kellene valamit és inkább tartsam meg, csak még komolyabb ismerkedésre nem sikerült rászánnom magam.
-
válasz
DonMedve #3744 üzenetére
Nálam az egész iPad-ekkel indult (egy sima 8-as és egy Air 4), ott kezdtem ismerkedni a rendszerrel és nem értettem mindent, de az alapokat persze igen, de amúgy leginkább csak játszottam rajtuk, arra vettem őket leginkább.
Aztán jött a 15pm, nagyon megszerettem, vele párhuzamosan az iPad-et is egyre jobban értettem, (rájöttem, hogy minden ugyanaz, csak nagy méretben 😁) és felmerült közben egy olyan igény is, ahogy időközben az egész életemet belaktam a mobilba, hogy amikor otthon vagyok, mindent ugyanúgy folytathassak, hasonló minőségben, csak nagy méretben, így nemrégiben a harmadik iPad gépezet már egy Pro modell lett (a FaceID és a 120Hz miatt).
Anyagilag annyiban vagyok védve, hogy MacBook gépeket nem tudnék kihasználni, eleve az itthoni laptop elé is havonta egyszer ülök le (mondjuk mióta iPhone van még ritkábban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- RAM topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest