- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonMedve #3747 üzenetére
Nekem úgy sikerült vennem az iPad Pro-t apróról, hogy járt hozzá Apple Pencil 2 is, amit gondoltam azonnal továbbhirdetek és végül 30ezerrel lesz olcsóbb a gép, de kíváncsiságból tettem egy pár perces kört a Pencillel és csodálatos egy cucc, nagyon tetszetős, hogy nyomás- és dőlés érzékelős is, azóta is már hetek óta nálam van és nagyon gondolkodom azóta is, hogy nekem ezzel inkább kezdenem kellene valamit és inkább tartsam meg, csak még komolyabb ismerkedésre nem sikerült rászánnom magam.
-
válasz
DonMedve #3744 üzenetére
Nálam az egész iPad-ekkel indult (egy sima 8-as és egy Air 4), ott kezdtem ismerkedni a rendszerrel és nem értettem mindent, de az alapokat persze igen, de amúgy leginkább csak játszottam rajtuk, arra vettem őket leginkább.
Aztán jött a 15pm, nagyon megszerettem, vele párhuzamosan az iPad-et is egyre jobban értettem, (rájöttem, hogy minden ugyanaz, csak nagy méretben 😁) és felmerült közben egy olyan igény is, ahogy időközben az egész életemet belaktam a mobilba, hogy amikor otthon vagyok, mindent ugyanúgy folytathassak, hasonló minőségben, csak nagy méretben, így nemrégiben a harmadik iPad gépezet már egy Pro modell lett (a FaceID és a 120Hz miatt).
Anyagilag annyiban vagyok védve, hogy MacBook gépeket nem tudnék kihasználni, eleve az itthoni laptop elé is havonta egyszer ülök le (mondjuk mióta iPhone van még ritkábban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- The First Berserker: Khazan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest