Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Magyarország nem az a terület ahol különösen nagyobb jelentősége lenne általános esetében a térerő érzékenységnek. Az hogy folyamatosan teli vagy kicsit gyengébb vagy 1/2 csík lenne nem sokat számít, S21U sem volt egy térerő bajnok mégis akinek nem mondták az csak használta örömmel… Ugyanez volt régebben mikor nem qualcomm modem volt hanem intel, az is állítólag szarabb volt… ezek szerintem kis túlzással kreált problémák.. Nincs akkora jelentősége hogy dealbraker pont legyen belőle.
-
madkiller
őstag
Nekem a 15 PM az első iphoneom én nagyon imádom a dynamic islandet. Térerő gondokról nem tudok nyilatkozni mindig van valamennyi térerőm S22U az összehasonlítási alapom. Ott olyan volt kileptem az iroda ajtón elindítottam a zenét, de a WiFi már nem volt olyan jó és le csatlakozott a yt music csak karikázott frissítenem kellett az appot, hogy mobilnetre csatlakozzon nagy nehezen. Itt ezeket a WiFi mobilnet váltásokat nem veszem észre. Egyszerűen csak használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest