Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Magyarország nem az a terület ahol különösen nagyobb jelentősége lenne általános esetében a térerő érzékenységnek. Az hogy folyamatosan teli vagy kicsit gyengébb vagy 1/2 csík lenne nem sokat számít, S21U sem volt egy térerő bajnok mégis akinek nem mondták az csak használta örömmel… Ugyanez volt régebben mikor nem qualcomm modem volt hanem intel, az is állítólag szarabb volt… ezek szerintem kis túlzással kreált problémák.. Nincs akkora jelentősége hogy dealbraker pont legyen belőle.
-
madkiller
őstag
Nekem a 15 PM az első iphoneom én nagyon imádom a dynamic islandet. Térerő gondokról nem tudok nyilatkozni mindig van valamennyi térerőm S22U az összehasonlítási alapom. Ott olyan volt kileptem az iroda ajtón elindítottam a zenét, de a WiFi már nem volt olyan jó és le csatlakozott a yt music csak karikázott frissítenem kellett az appot, hogy mobilnetre csatlakozzon nagy nehezen. Itt ezeket a WiFi mobilnet váltásokat nem veszem észre. Egyszerűen csak használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest