- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #613 üzenetére
nálam egyértelmű a vélemény, az ios mint rendszer továbbra is sokkal jobban a kezem alá dolgozik, viszont már a pletykáknál is tudtam, hogy a sima 5x nem lesz megváltás, és droidon lesznek jobb alternatívák. ami a konkrét 13-ról 15-re váltást illeti: az új gomb pozitív, érdekes módon a kisebb káva is, ezt nem gondoltam volna, a kamerákban van előrelépés (bár szerintem nem akkora, mint sok teszt említi), ami semleges, de inkább negatív: a titán, mert ez a súlycsökkenés számomra negatív, még ha objektíven nézve pozitív is, az usb-c meg olyan, hogy nekem mindegy milyen lik van alul, viszont itthon így ha a családban lévő 14 töltője ott lógott és lusta voltam elővenni az enyémet, akkor csak rádugtam, így ez már nem megy. Ami meg egyértelműen negatív, az az említett térerő, meg a dinamikus sziget, mert használat közben jobban beleharap a tartalomba és nehezebb a noti center elérése. A felkapott hibák közül nálam semmi nem jelentkezett, sem a kopás, sem a törés, sem a melegedés, ez a szokásos gumicsont, minden évben van valami gate, amin csámcsoghatnak a haterek, meg linkelhetik a pc forumos linkeket.
Szóval nálam inkább az a gond, hogy a saját igényeim között nem tudok felállítani egy prioritási listát.
-
gattolino
senior tag
válasz
Durva, hogy ettől is megszabadulsz
Hány telód volt mióta a Vivo-t elpasszoltad? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Engem privátban érdekelne, amelyik megy, illetve a képek is.
-
Snoop27
őstag
válasz
Kiváncsi vagyok melyik mellett döntessz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest