Hirdetés
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
nálam egyértelmű a vélemény, az ios mint rendszer továbbra is sokkal jobban a kezem alá dolgozik, viszont már a pletykáknál is tudtam, hogy a sima 5x nem lesz megváltás, és droidon lesznek jobb alternatívák. ami a konkrét 13-ról 15-re váltást illeti: az új gomb pozitív, érdekes módon a kisebb káva is, ezt nem gondoltam volna, a kamerákban van előrelépés (bár szerintem nem akkora, mint sok teszt említi), ami semleges, de inkább negatív: a titán, mert ez a súlycsökkenés számomra negatív, még ha objektíven nézve pozitív is, az usb-c meg olyan, hogy nekem mindegy milyen lik van alul, viszont itthon így ha a családban lévő 14 töltője ott lógott és lusta voltam elővenni az enyémet, akkor csak rádugtam, így ez már nem megy. Ami meg egyértelműen negatív, az az említett térerő, meg a dinamikus sziget, mert használat közben jobban beleharap a tartalomba és nehezebb a noti center elérése. A felkapott hibák közül nálam semmi nem jelentkezett, sem a kopás, sem a törés, sem a melegedés, ez a szokásos gumicsont, minden évben van valami gate, amin csámcsoghatnak a haterek, meg linkelhetik a pc forumos linkeket.

Szóval nálam inkább az a gond, hogy a saját igényeim között nem tudok felállítani egy prioritási listát.

-
gattolino
senior tag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Durva, hogy ettől is megszabadulsz
Hány telód volt mióta a Vivo-t elpasszoltad? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Engem privátban érdekelne, amelyik megy, illetve a képek is.

-
Snoop27
őstag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Kiváncsi vagyok melyik mellett döntessz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest