- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
Most nagyon látszani fog, hogy Samsungról jöttem, és az első daily driver iPhone-omról van szó, DE…
Most tényleg azon vagyunk megrökönyödve, hogy egy opció, amit valszeg egyszer használt mindenki, amikor létrehozta a saját cc-jét, majd így “huss, elfelejtve” módon félreraktuk - hisz a beállítás után “it just works” -, valóban döcög (2 hónapja nem nyúltam hozzá, most megnéztem)?Ennyire nem volt SEMMI gond az iOS-szel ennyi éven át?
Ugyanitt: ami nekem inkább furcsa, hogy még 18 beta idején állítottam be ezt, akkor nem emlékszem, hogy lett volna röcögés. Mint a mellékelt ábra mutatja, én azóta nem is nyitottam meg ezt a menüt.
-
Zsolt,72
senior tag
Ez az egész irányváltás egy zsákutca, szerintem. Nekem úgy tetszett az iOS, ahogy 2018. során megismertem, megtanultam. Még ha jobban sikerülne az Android eredetű dolgok megvalósítása, azt mondanám: csak-csak, legfeljebb nem használom, ami nem érdekel onnan. De az nem oké, hogy az egész iOS lesz rosszabb az új irány miatt…. Kár érte. Pont azért kedvelem (még most is) ezt, mert MÁS, mint a robot. De így elvész a választás lehetősége, ha két, eddig markánsan eltérő OS helyett lesz kettő, ami egyre inkább hasonlít. Ez nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Napelem
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest