- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Chromecast topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Roland861010 #203 üzenetére
az egyik oldal indokolhato. A masik oldalon viszont az van hogy havonta csak egy csaladi csomag amit te fizetsz a csalad hasznal
, egy netflix itt egy masik szolgaltato ott.. egy uvegfolia egy tok, es eleg hamar el lehet erni a 6 szamjegyu osszeget osszegezve 1-2 evre. Persze ha ugy gondolkodik az ember hogy az iphone olcso mert "2 evre csak havi 20ezer" akkor persze olcso lehet. [kép]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
El vagy varázsolva. Az évekkel ezelőtt volt így. Manapság a legtöbb gyártónál már nincs is rootolási lehetőség. A Huaweinél meg már nagyon régen nincs. Szerintem már nagyon szűk réteg az aki ezt igényli.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
"Ezek azok a szokások amit egy ilyen ember ír."
Ez már ilyen belemagyarázás, nem a fórumtárs nevében akarok beszélni, de engem is szeretnek szétszedni az Apple fanboyok (hint: Én is Apple user vagyok), amikor olyanokat mondok, hogy hiányzik a home screen testreszabhatósága, hányszor-hányas ikonrácsot akarok, hogy oda pakoljak ikonokat, ahova nekem tetszik, hogy testre tudjam szabni a navigációs swipe mozdulatok viselkedését és nem mellesleg a gyorstöltés.
A OnePlus telefonom 65W töltés mellett hűvösebb, mint bármelyik iPhone 20W mellett és lassabban is eszi meg az akku élettartamot (ez az amit a teszt is említ, nem a levegőbe beszélek).
Mellesleg nem azért OnePlus mert rootolom és BL-t nyitok (volt olyan is, de már évek óta csak a tiszta gyári van fent), hanem mert régen ez volt a legstabilabb, leggyorsabb Android a Pixelek után, gyorsan érkező OS frissítésekkel. Az más kérdés, hogy ma már egyáltalán nem érzem jól magam amióta a BBK beszántotta az önálló szoftver fejlesztő részleget és odacsapta rá az Oppo ColorOS-t, amit trükkösen továbbra is OxygenOS-nek hívnak. A többi kínai márka nekem nem alternatíva, Sony értelmezhetetlen ár/értékben, Samsung One UI-t nem szeretem, marad az iPhone és az előnyei mellett azért van egy rakás hátránya is. Ezeket a hátrányokat az Apple 2-3 éves lemaradással, de szokta finomhangolni, de attól még érezheti valaki úgy, hogy az iOS számára klausztrofób élmény.
Még szerencse, hogy a MacOS nem ilyen, telefonban még elviselem, de a számítógépem nem tudna Mac lenni, ha ugyanilyen lenne az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Chromecast topic
- Milyen routert?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest