Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joachim21

őstag

válasz tothl #1147 üzenetére

Nekem sem volt gondom átállni a 13PM-szal 10 év Samsungozás és HTC-zés után. A 15 most a második iPhone-om, és nem hiányzik a droid, meg a Samsung Exynos sem. Kell egy nagy adag kalandvágy hogy belevágj, de ha nyitott vagy gyorsan át tudsz állni, neten minden is fent van amire szükséged lehet.

• ADAM1337

nagyúr

válasz tothl #1147 üzenetére

Alapvetően nekem sincs bajom vele fold3/s23 után (közbe becsúszott egy magic5 pro is.) ami dealbreaker lenne.

Nekem eddig a negatívak között az alábbiak vannak:
    -Kamera ha 5x zoomba szeretnél valamit távolról makróba fotózni, pl 3d nyomtatást a fejhez nem tudod odarakni a telefont, random szenved vele melyik optikát használja.
    -A feloldás olyan néha mintha 30hz/fps lenne, UI lassú számomra. (S23-mam van mellette, illetve utolsó androidos telefon egy magic5 pro volt)
    -Webes tartalmakat nem tudja kezelni 60hz felett, görgetés nincs olyan mint az androidon mintha accel-es lenne, nem tudom mi rá a megfelelő szó.
    -Bmw-be a BT-re rámenés néha hektikus és nem írja a számokat ki nem tudom a fedélzetiről váltani a spotify-t, de ez valószínű az autó sw-je lesz mert rádióra nyomva majd vissza media-ra ez megjavul, és már írja a borítóval együtt a spotify zenéket. (2016 F30)

A pro viszont még egyelőre nekem is több:
    -Kamera alapvetően még mindig a leggyorsabb fotózásra és sokkal jobban adja vissza élethűen amit akarok, a távoli makrón kívül.
    -Videózás szintúgy a legjobb amit használtam itt tárgykövetés stb.
    -AoD widget még mindig szimpatikus igaz lehetne belőle több is ez a 2db igen csekély szerintem.
    -Kijelző messze a legjobb amit használtam ha ki van rajta használva a 120hz (pl genshin-nél olyan folyamatos)
    -Hw itt ugyancsak a genshint tudom felhozni, vagy a waze alap módját a leggyorsabban pozicionál be.
    -Imessage veszteség nélküli küldése jó dolog fotók stb
    -Magsafe, autóba már magsafe-re átálltam a céges s23-hoz is szereztem magsafe-es tokot és nem is értem eddig miért nem használtam ezt a szabványt.

Új hozzászólás Aktív témák