Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Notebook hibák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

xhege veterán Így van, ahogy mondod. Én munkára használom leginkább, és arra nekem tökéletes. Az együttműködés meg a telefonommal parádés és ez nekem sokat jelent. Nekem pl több olyan dolog van, ami az iPhone-ban nem tetszik. A Mac-ben kevesebb, ha van is egyáltalán. 
 Viszont én nyakig vagyok az Apple ökoszisztémaban (Mac, iPhone, iPad, Apple TV 4K, HomePod minik, Apple Watch ) szóval nálam az együttműködés hatalmas előny. Plusz asszony és két gyerek is iPhonet használ családi megosztásban ott is sok mindent kihasználunk. ) szóval nálam az együttműködés hatalmas előny. Plusz asszony és két gyerek is iPhonet használ családi megosztásban ott is sok mindent kihasználunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) szóval nálam az együttműködés hatalmas előny. Plusz asszony és két gyerek is iPhonet használ családi megosztásban ott is sok mindent kihasználunk.
 ) szóval nálam az együttműködés hatalmas előny. Plusz asszony és két gyerek is iPhonet használ családi megosztásban ott is sok mindent kihasználunk.