- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coulson
tag
Amióta van iPad-em, később iPad Pro-m, azóta ritkábban használom a laptopomat. Az utóbbi egy szerszám, sok mindent lehet vele elintézni, de mindenhez inkább a tabletet veszem elő.
Az iPadOS kap hideget-meleget, sok ponton én is bele tudnék kötni… de pont ez az egyszerűség teszi talán könnyebbé, kényelmesebbé a használatát, ami ugyanakkor a korlátja is, és megértem, ha sokaknak nem megfelelő.
Azt is tudom, hogy ennyi pénzért egy rendes laptopot is lehetne venni, amit több mindenre is lehet használni, ellenben én nagy megelégedéssel használom. Számomra kényelmesebb a tabletet előkapni. Amikor kell mindig ott van, minden egyből indul. Nincsenek asztali OS nyűgjei, igaz cserébe vannak mások, de összességében mégis pozitívra jön ki a mérleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Formula-1
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest