Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus Pad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coulson
tag
Amióta van iPad-em, később iPad Pro-m, azóta ritkábban használom a laptopomat. Az utóbbi egy szerszám, sok mindent lehet vele elintézni, de mindenhez inkább a tabletet veszem elő.
Az iPadOS kap hideget-meleget, sok ponton én is bele tudnék kötni… de pont ez az egyszerűség teszi talán könnyebbé, kényelmesebbé a használatát, ami ugyanakkor a korlátja is, és megértem, ha sokaknak nem megfelelő.
Azt is tudom, hogy ennyi pénzért egy rendes laptopot is lehetne venni, amit több mindenre is lehet használni, ellenben én nagy megelégedéssel használom. Számomra kényelmesebb a tabletet előkapni. Amikor kell mindig ott van, minden egyből indul. Nincsenek asztali OS nyűgjei, igaz cserébe vannak mások, de összességében mégis pozitívra jön ki a mérleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő