- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hegedus001 #64 üzenetére
Egyre többen jelzik, hogy megtörtént a visszatérítés.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
hegedus001 #26 üzenetére
Annyira szerintem nem kell túl lihegni a 120 Hz-t
Dehogynem! A tablet lényege a kijelzö. Ég és föld a különbség a 60 és a 120 Hz között. Sőt az amoled és az ips között is...
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #33 üzenetére
Az is lehet, hogy kamu, nem tudom.
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #23 üzenetére
Bocsánat a hangnemért. De ezek felsőkategóriás eszközök. Nem várom el, hogy minden elemében kiváló legyen egy minimum 300 ezres tablet. De minden elemében legyen jó. Ha valahol spórolás van, akkor szeretném látni máshol ennek az egyensúlyát és akkor eldöntheti az ember, hogy mi a fontos, megéri-e.
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #18 üzenetére
Tényleg nincs miről beszélgetnünk, mivel semmi értelmeset nem tettél hozzá.
Miért ne gondolnám komolyan? Ennél rosszabb képeket csinál ez a tab. Gyengébb kamera van benne, mint az i11-ben. Ez eljutott az agyadig? Vagy csak megint jön a szokásos lenéző duma. -
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #16 üzenetére
Fotózni, videózni. Ha pont a tablet van nálam, egy többszázezer forintos tablet, akkor ne kelljen már eldobnom és a telóért nyúlnom.
Stream is mehetne vele.Hangsúlyozom. 2024-ben egy minimum 300 ezres tablet ne csináljon rosszabb képet és videót, mint egy 100 ezres telefon. Pont néztem egy összehasonlítóvideót: moto g31 vs iphone 11 camera [link]
A Moto G31 hónapokig tanyázott a 35 ezer forintos árszinten. SoC-ban csak a minimumot hozza, de amoled kijelző és iPhone 11-el majdnem (de sok helyen igen) felérő kamera. -
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #14 üzenetére
Kell bele a normális kamera. Ami a tesztben van az nem értelmezhető képminőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Go Model 4415Y 8/128GB // Számla + Garancia //
- Új Teclast T60 plus táblagép
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest