- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
Aktív témák
-
vilma27
tag
csak így... értem haén nem tese?
ez olyan furcsa felállás?
de szarom leNa szal... ma megkaptam a 2.szurimat, ez is fájt mint mindig és a helyzet amúgy rosszabbodik, mert már a bal fülemre nem hallok semmit, a dobhártyám viszont majd kiszakad a helyéről és úgy érzem mindjárt üvölteni lenne kedvem. Ma viszont egy kicsit reggel tanulgattam. Mivel nincs számológépem a többit csináltam meg. Nem tudom hogy hogy fogom megcsinálni hétfőre a matek hf-ot de majd megoldom valahogy. Még kell egy csomó mindent csinálni de nem érzem magam olyan állapotban hogy nekikezdjek így csak egy kis nyelvtant és olaszt irkálgattam de ezek is nehezemre estek. Nem tudom, hogy végzek mindennel jövőhétre
számológépem sincs pedig matekozni lenne kedvem mindig, mert tudom meg minden az anyagot és el-elpötyösgetnék vele csak nincs sin cos...:Su.i.:hogyne, persze, ahha...
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de szarom le