Aktív témák
-
r.e.m
csendes tag
válasz
Kosh Naranek
üzenetére
Az egyik barátom is igen keres egy ilyen vasat... segíteni neki sem tudtam érdemben, mert ebből a motyiból ötöt hozott be a cég dojcselandból, szintén valami előrendeléses dologra - az enyémet hozzácsapták a szállítmányhoz. Az alábbi címen nézz körül, vagy ha van keres kontaktod, akkor célszerübb ha ő kérdez rá. Az említett barátom holnap tervezi, hogy megkeresi őket, majd megírom, hogy mire jutott. Ha talál vasat máshol, azt az infót is megosztom majd.
www.sowah.hu -
r.e.m
csendes tag
válasz
Kosh Naranek
üzenetére
Köszönöm!
Tiszta hülye vagyok, hogy ez nem jutott eszembe.ű
Egyébként a lap 42000-be fájt. Hát nem a legolcsóbb, de többek között ezt ajánlották a CT helyett (nem tudtak újabb revíziót szerezni és attól féltek az is hibás lesz...). Nem SEX volt (vagy nem volt SEX? :) ), hanem egy ismerősömön keresztül intéztük, akinek a cége némileg hatékonyabban kezeli az adókedvezményt (áfa-vissza, ilyesmik). Nem tudom, hogy hivatalos disztributorok-e... asszem' az a titok, hogy az ismerősöm jóba van velük, vagy, mi.
Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Formula-1
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Formula-1 humoros
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest