- Forrmell.enn
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Üdv mindenkinek!
Nagy örömömre tegnap átvettem új monitoromat, egy AOC 2236 VWA-at!
Egyenlőre maximálisan elégedett vagyok vele, hihetetlen színek, gyönyörű kép jellemzi. Full HD filmet nézni rajta maga a gyönyörűség. Persze nem azt akarom mondani, hogy ez a világ legjobb monitora, de ahhoz képest, hogy mennyibe került és mit hoz magával, milyen felhasználói élményt nyújt filmnézés, képszerkesztés, játék során....szerintem mesze az egyik legjobb ár/érték arányú monitor ma a piacon.
Arról nem is beszélve, hogy mekkora élmény csak ránézni, ahogy a gépem mellett áll ez a 21,5" állat az asztalomon!
Ezúton köszönöm HFG barátomnak a segítséget, aki segített kiválasztani és beszerezni az életem első FULL HD monitorát!
Ha valakinek kérdése lenne, nyugodtan írjon, akár privit is, szívesen válaszolok mindenkinek.Álljon itt egy [link] magáról a monitorról.
-
királyfi
csendes tag
Mivel nem sokat lehet olvasni ezekről a monitorokról, úgy gondoltam, nyitok egy új témát, hátha lesznek olyanok, akiknek már van AOC monitorjuk, vagy ismerik a márkát és megosztják a többiekkel a véleményüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest