- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Üdv mindenkinek!
Nagy örömömre tegnap átvettem új monitoromat, egy AOC 2236 VWA-at!

Egyenlőre maximálisan elégedett vagyok vele, hihetetlen színek, gyönyörű kép jellemzi. Full HD filmet nézni rajta maga a gyönyörűség. Persze nem azt akarom mondani, hogy ez a világ legjobb monitora, de ahhoz képest, hogy mennyibe került és mit hoz magával, milyen felhasználói élményt nyújt filmnézés, képszerkesztés, játék során....szerintem mesze az egyik legjobb ár/érték arányú monitor ma a piacon.
Arról nem is beszélve, hogy mekkora élmény csak ránézni, ahogy a gépem mellett áll ez a 21,5" állat az asztalomon!
Ezúton köszönöm HFG barátomnak a segítséget, aki segített kiválasztani és beszerezni az életem első FULL HD monitorát!
Ha valakinek kérdése lenne, nyugodtan írjon, akár privit is, szívesen válaszolok mindenkinek.Álljon itt egy [link] magáról a monitorról.
-
királyfi
csendes tag
Mivel nem sokat lehet olvasni ezekről a monitorokról, úgy gondoltam, nyitok egy új témát, hátha lesznek olyanok, akiknek már van AOC monitorjuk, vagy ismerik a márkát és megosztják a többiekkel a véleményüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Robogó, kismotor
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- DXRACER Prince L gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő