- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Ha és amennyiben pl. PGP titkosító kulcsot használsz.
Én itt arra gondoltam, hogy egy Mailoo esetében a szerveren tárolt emailekhez nem fér hozzá senki a tulajdonoson kívül jóesetben... Illetve ennél a példánál maradva Mailoo user és Openmailbox user közti levelezést megint nem látja senki. Gondolom azért is, mert az itt résztvevő userek létszáma annyira elhanyagolható, hogy nem éri meg erőforrást ráállítani, hogy "lehallgassák". De időszakos megfigyelést meg végezhetnek az ISP-nél bizonyos fekete dobozzal, ami meg a ki-be menő adatforgalmat naplózza.
Bár ha titkosítva mennek ki a levelek, akkor nem sokat ér.
De pl. én még nem is használtam titkosító kulcsot... sajnos nem is levelezek olyannal, aki tudná, hogy ez mi fán terem, pedig munkafájlokat is szoktunk emailen keresztül cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Energiaital topic
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest