Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- SONY LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ezaaaaaaz!
Gondoltam egy nagyot...megnézem GM2-n a pókot. Ment az lassan, érzetre kb 2,5ször volt lassabb mint GM 1, de nem baj. Az első ládából esett egy MW és 1 LEGEND, második ládából 2 MW...bossból szintén 2 MW. Örültem mint állat! De aztán mire betöltötte a 4 karit amint örlnek, kaptam egy connections hibát a gecibe..újra betöltötte a játékot, mivel a party már végzett így nem dobott be újra, a cuccokat meg nem kaptam meg.Köszi EA, köszi Bájover...nekem ennyit éppen elég volt ebből a játékból! Megjelenés után egy hónappal is ilyen hibák vannak? Elmentek ti a jó édes....nah pont oda!
Beta óta tetszik a játék, isten lássa lelkem, minden szar megbocsátottam neki, de ez már kritikán aluli teljesítmény. 670+os Stromal csak kék meg lila szarokat kapok, majd ha egyszer véletlenül esik valami, azt a szerver miatt nem kapom meg...lenyűgöző!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Sony Ps5 konzol slim
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest