Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• PNEUM

aktív tag

válasz FreeM #229 üzenetére

Kedves FreeM!
    Szvsz. ha annyira sz@rok lennének az ATI chip-es videókártyák, akkor nagy valószínűséggel, nem az ATI eladásai, hanem az NVIDIA eladásai növekednének. ( Ennyire sokmindenkit nem lehet átverni! Vagy ha igen, akkor az ATI-nak vannak a legjobb Marketingesei! ) :)))

• Bandit21

veterán

válasz FreeM #229 üzenetére

TE figyi FreeM nem mondom h nagy szakértő vagyok, de

1. a 9-es (általad belinkelt) oldal után meg kellett vna nézni a 10-est is :DDD

2. Segítek mert biztos ''elkerülte a figyelmedet'' az általam belinkelt lapon van 3*2 kép. Ebből az első kettő közül elég nagy hiba van az nV által generáltom. Nézed? Megvan ugye? Hát igen semmi fényhatás...
    A 3. két képen is gond van. Melyikkel? Az nV-éval. És micsoda? Nincs árnyék! Nahát! Mik vannak, hogy nem vetted észre? :B

Szuper ez az nV! Neharagudj de senkit nem fog megmozgatni egy ilyen topic SEM, amíg ehhez hasonló hibák vannak. Végignézed a tesztet? Az összesben ahol 8xAF és 4xAA van bekapcsolva ott az ATI megoldásai nyernek. És ezek már nem ritkán használt beállítások, akinek ilyen van így hajtja. (én is!) És nem is kevéssel kap ki az nV.
    Az AA és AF nélküli tesztekben pedig nyer az nV. Szégyen is lenne ha a GPU+63Mhz-e és a memória +200Mhz-e nem lenne elég hozzá. Meg kellene nézni egy 5950U-szintjére tuningolt 9800XT-t, egy akkora hűtővel, így már AA AF nélkül sem lenne előny sehol...

Elméletben vitázhatsz bármiről de aki végignézi ezt a tesztet az nem vesz nV kártyát. Én se nyitok ennek új topicot ahol lehet nV-t gyalázni h ''fúdeszar a 5950U és milyen jó az XT'' Úgytűnik a képzeletedben élő Ati-fanboyok mégse annyira fanatikusak...

Ezzel szemben. Ha találsz egy oldalt. Ahol van 2 gyártó. Az egyiknek 1 hibája. Ami lehet h föltűnik screenshot-ot nézve számolgatva, de összképében, jobb gyorsabb (árnyékokkal és fényhatásokkal tűzdelt -minő luxus- ) képet ad mint a másik. És Te mégis CSAK és egyedül azt az egy hibát emeled ki a többi számottevő előnnyel szemben, akkor EZ AZ ELFOGULTSÁG. Ez a fanatizmus neharagudj. Nem tudod objektíven figyelni, és kész.
    Fölösleges szerintem ez az egész, értelmetlen szélmalomharc.

JA ÉS MÉG 1 KÉRDÉS AZ H NINCS ÁRNYÉK ÉS FÉNY AZ CSALÁS???

[L]http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/aquamark3_10.html[/L]

Ha megkérhetlek ne válaszolj csak gondold végig. És ne gyere azzal h ez nem kapcsolódik a támához, mert azzal kapcsolatban jutott eszembe. Szerintem ideillik. Tudod fórum...

Aktív témák