- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Ezt most találtam, ha jól értelmezem itt 700font/hó? akkor ketten is mehetnénk ide és csak700-at kellene fizetni, vagy fejenként 700?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Armando_19 #14496 üzenetére
Jó-jó köszönöm, igazából van kint ismerős szóval vele beszélek majd csak azért szeretek mindent tudni, ez azért elég nagy döntés számomra.
Amúgy Dupla szobak 120 GBP/szoba/hét-től ennél az hogy dupla szoba mit takar?
És tapasztalatok szerint mennyire könnyű munkát találni? Nem tudom én érettségivel meg műszaki infó technikummal mit tudok dolgozni de végül is mind1 is csak jól fizessenek
-
bandi0000
nagyúr
Ja hát rosszul fogalmaztam
A perfektet úgy értettem hogy legalább társalgási szint, hogy pl egy állásinterjú ne okozzon gondot.
Meg azt akartam hogy nem tudom elképzelni ezt hogy működik a lakás keresés, tehát el kellene itthonról intézni mielőtt kiérek, vagy amint kint leszek akkor keressek, vagy hogy kellene csinálni?
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm
Igen első körben Londonba akarok menni.És nem biztos hogy úgy akarok, mert van más lehetőség? Sajnos azért nem perfekt az angolom,szóval egyedül nehéz lenne találnom munkát.
Amúgy a haverommal akarunk kimenni ketten.
Jah és lakás terén van olyasmi hogy nem kéne több emberrel lakni? Tehát ilyen panel lakás szerű 1 szoba és fürdő konyha ? -
bandi0000
nagyúr
Hali
Lenne pár kérdésemSzóval, Angliába tervezek hogy kimennék dolgozni, mennyi pénzt kellene kivinnem magammal?
A szállás tényleg ilyen drága amiket szoktam látni? 120k 1 hónapra?
És olyan lehetőség nincs, hogy pl 1 szobát 2 fő bérelne közösen?
Mennyire nehéz a tömegközlekedés? Illetve mennyibe kerül?
Vannak magyar állás közvetítő irodák ahol adnának munkát?
És mennyit lehetne keresni ilyen gyári munkákkal? Mert láttam pl hogy a Coca Cola gyárba 9,5GBP-t fizetnek 1 órára+juttatások
Hirtelen ennyi köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest