- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
Kiegészíteném: Angliában nagyon durva bárminemű egészségügyi ellátás ami nem sürgős, azaz a biztosításból fizetendő ellátás. Amikor volt egy gyomorrontásom, és lényegében egy 5 perces "vizsgálatot" követően - amit inkább neveznék viccesnek - távozóban legomboltak rólam 15 fontot ezért, akkor kicsit elgondolkodtam, hogy vajon mennyit kereshet az orvos. Semmi gyógyszert nem írt fel, az összes jó tanácsa abban kimerült hogy maradjak otthon 2-3 napig. Maga vizsgálat arról szólt kb hogy kizárta a vakbél esélyét, a többi meg nem foglalkoztatta. Mivel akkoriban konyhán dolgoztam mint szakács, így nagy valószínűséggel bakteriális fertőzésem volt, de semmiféle fájdalomcsillapítást, avagy egyéb gyógyulást elősegítő valamit nem ajánlott, úgyhogy legközelebb már kétszer meggondolom hogy orvoshoz menjek itt. Fizetni és nem kapni érte jóformán semmit nem jópofa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- OLED monitor topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged