Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Aki meg logót nézni, meg is érdemli
Amúgy ha nem Joying volna a készülék alsó felén, hanem mondjuk Pioneer, Kenwood, Clarion, az megbocsáthatóbb lenne? Szerintem nem kell ezzel foglalkozni.
Nekem Subaru Foresterbe kellett fej, de amit lehetett kapni specifikusan ehhez, az baromi régi volt. Igaz, hogy külsőre, méretre tökéletesen bele passzolt volna a gyári fej helyére, de nem voltam hajlandó engedni az Android 8, 1024x600 felbontás, 4GB ram, és fizikai gombok meglétéből. Ehhez az autóhoz ilyet nem lehetett venni, ezért megkérdeztem a Joying-ot, hogy mit javasolnak. És akkor mutattak egyet, ami mindenben megfelelt az elvárásaimnak, és a Nissan-hoz készülő fejnek a csatlakozói is teljesen jók voltak nekem, ebben is a forgalmazó segítségével jártunk utána. Na, ezt nevezem én terméktámogatásnak. Igaz, hogy így nem töltötte ki teljesen a gyári fejegység után maradó lyukat az új fej, vagyis vennem kellett volna egy beépítő keretet ehhez, de még így is bőven jobban jártam, mintha az autóhoz készült fejet raktam volna bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest