- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Third Watch
csendes tag
Akkor azzal, hogy le húztam a +-os akku sarut nem értem el semmit ha jól értelmezem az a helyzet ,hogy az előző tulaj rakta bele a fejegységet nem én úgy hogy nem tudom ,hogy mi lett rá kötve és mi nem 2007-es honda cityről van szó nem jelzi , hogy cserélni kell az olajat csak már le járt a 10 ezer km azért cseréltem. Ezt a kiveszem töltőre teszem és úgy reset majd csak hétfőn tudom kipróbálni mert jelenleg dolgozom amiket leírtam azt is úgy mond szünetemben csináltam ma meg.... De furcsállom hogy pont akkor lett ilyen miután olajat cseréltem.. eddig semmi baja nem volt.Igen a recovery menüre gondoltam én is mert Youtubon láttam, hogy ott felajánlotta hogy reboot android bíztam benne hogy ebben is lesz egy olyan de minden egyes trükköt kipróbáltam power+home,power+res de semmi .
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged