Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- RAM topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vodrosjozsi #73922 üzenetére
Én viszont soha többet nem veszek Sony-t.
Nagyon szerettem az 1 III-t a memória bővíthetőség, a kameralyuk-mentesség, a hosszú kijelző, sokoldalú kamera és az audiós képességei (jack / 192kHz/24bit / LDAC) miatt, de például az eduroam iskolai Wi-Fi-kre nem tudok csatlakozni tanárként, mert a hülye Sony olyan tanúsítványt kér a kapcsolódáshoz, ami nem is létezik (és erre a rendszergazda sem tudott megoldást találni), illetve egyszer már antennahiba miatt be kellett vinnem szervizbe a telót, most pedig az ujjlenyomat-olvasó miatt van ott, mert az kezdte el megadni magát... (Ez utóbbi elvileg szériahiba, de mivelhogy kevés Sony júzer van, ezért hivatalos gyártói álláspont nincs róla, és azt se lehet nagyon tudni, hogy szoftver vagy hardveres-e...)
Nyáron melegszik, mint az állat, az üzemidő harmatgyenge a 4K kijelző miatt (ahhoz képest amúgy elég jó, normál használat mellett egy napot bőven kibírna), térerőben elég rosszul teljesít, és nagy ritkán előfordul, hogy egyes alkalmazások érdekesen viselkednek, mert nem a Sony-ra (és a 21:9-es kijelzőre) vannak fejlesztve...Mindebből, ami az 1 VI-ra váltás esetén előrelépés lenne, az kb. egyedül az üzemidő lenne az új FHD panelnak köszönhetően.
Próbálgattam már az 1 VI-ot, nagyon pöpec kis jószág, de nekem most egy néptelefon kell, amire minden fejlesztés/support rendben működik.
S24 Ultrával szemezgetek éppen...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
- Milyen autót vegyek?
- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tesla topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest