Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. 444Hertz

Arcképgyáros

válasz vodrosjozsi #73922 üzenetére

Én viszont soha többet nem veszek Sony-t. :))

Nagyon szerettem az 1 III-t a memória bővíthetőség, a kameralyuk-mentesség, a hosszú kijelző, sokoldalú kamera és az audiós képességei (jack / 192kHz/24bit / LDAC) miatt, de például az eduroam iskolai Wi-Fi-kre nem tudok csatlakozni tanárként, mert a hülye Sony olyan tanúsítványt kér a kapcsolódáshoz, ami nem is létezik (és erre a rendszergazda sem tudott megoldást találni), illetve egyszer már antennahiba miatt be kellett vinnem szervizbe a telót, most pedig az ujjlenyomat-olvasó miatt van ott, mert az kezdte el megadni magát... (Ez utóbbi elvileg szériahiba, de mivelhogy kevés Sony júzer van, ezért hivatalos gyártói álláspont nincs róla, és azt se lehet nagyon tudni, hogy szoftver vagy hardveres-e...)
    Nyáron melegszik, mint az állat, az üzemidő harmatgyenge a 4K kijelző miatt (ahhoz képest amúgy elég jó, normál használat mellett egy napot bőven kibírna), térerőben elég rosszul teljesít, és nagy ritkán előfordul, hogy egyes alkalmazások érdekesen viselkednek, mert nem a Sony-ra (és a 21:9-es kijelzőre) vannak fejlesztve...

Mindebből, ami az 1 VI-ra váltás esetén előrelépés lenne, az kb. egyedül az üzemidő lenne az új FHD panelnak köszönhetően.
    Próbálgattam már az 1 VI-ot, nagyon pöpec kis jószág, de nekem most egy néptelefon kell, amire minden fejlesztés/support rendben működik.
    S24 Ultrával szemezgetek éppen... :D

Új hozzászólás Aktív témák