- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
minicooper
újonc
Üdv.!
Már sok féle verziójú droidot próbáltam sok gépen ám két problémával állok szembe ami állandó!
1.:Az első hogy bizonyos gépeken egyszerűen használhatatlanul laggol az egész cucc ami nem a gép gyengeségének tudható be (pl.: FX 8320-as CPU-val 8giga RAM-al /amiből persze nem látja mindet/ szerelt gépen akad de egy egymagos Celeron-os /2.2ghz laptopon 3Gb RAM-al és integrált grafikával szépen fut)
Tud valaki erre ha megoldást nem is de ésszerű magyarázatot adni?
2.:Eddig összesen két laptopról próbáltam a dolgot de egyik sem ment rá az itthoni wifimre /Általában azonosítási problémára hivatkozva/ de ha megpróbáltam egy jelszó nélküli telefonos HotSpot-ra csatlakoztatni akkor ment. Erre esetleg valaki valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest