-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
svgyula #50634 üzenetére
Szia!
Nem is állítottam sehol, hogy országonként kapjuk a frissítést, hisz akkor itt is mindenki egyszerre kapná.
Többször frissítettem így több "saomit", redditen is sokan megerősítették, hogy működő dolog, és itt a fórumon is többeknek sikerült így az update. Hogy valakinek a régióváltás következtében téglázódott volna a telefonja, olyanról nem tudok. Persze sikertelen frissítés előfordulhat, én is tudok olyanról akinek bootloop-ba került a telója frissítés közben, de ő még csak régiót se váltott. Ez egy ilyen sport, akárcsak egy BIOS frissítés, némi kockázat mindig van benne.
-
-
válasz
FLATRONW #50629 üzenetére
Szia!
Az OTA frissítéseket nem mindenki egyszerre kapja meg, eltelhet akár egy hónap is, mire elér hozzád. Van amikor segít egy régióváltás, átállítod Indiára, Ausztriára, Svájcra, meg nem tudom miket szoktak még javasolni, és akkor lejön a frissítés, azután mehet vissza újra a saját beállításodra. De egyébként igen, megbízható az onnan letöltött update is.
-
Sziasztok!
A téma a Gboard billentyűzet. Egy ideje (pár hónapja) azt vettem észre, hogy bár egész jól megtanulja és ki is találja, hogy gépeléskor mi lenne a következő szó, de az csak egy pillanatra jelenik meg, aztán mire rányomnék, már más javaslatokat ad, amik tök irrelevánsak. Régebben nem volt ilyen, a beállításokhoz nem nyúltam, sőt nem olyan régen telefont is cseréltem, és az újon is ugyanaz.
Esetleg más is tapasztalt ilyet, és van-e ötlet a megoldásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged