Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsistvan #18960 üzenetére
Ej, ej, ej.... Lehet, h félreérthető voltam.
(sőt biztos
)
Én nem arra gondoltam, h Windows mellé raksz plusz egy droidot, hanem ahhoz, h le tudd cserélni a rendszert kell a cwm. Ezzel tudod felrakni azt a zipet, amit fentebb linkeltél.
Dualboot/multiboot pedig csak néhány eszközön működik és külön kernel kell hozzá.
(Cappa fórumtársnak van egy videója, neki vhogy sikerült 2 rendszert feltenni. Ugyan ő 2 droidot tett fel.) Szerintem ezt a 2 kül. Romot felejtsd el, mert nehéz megoldani.
-
válasz
zsistvan #18957 üzenetére
A recovery egy saját mikrokernellel rendelkező cucc, ami a droid előtt töltődik be. Keress rá neten, h hogy kell a tiedre cwm-t telepíteni!
Szerk.: bár win alatt foggalmam sincs, h lehetséges e droidos recoveryt felrakni. (Tudom nincs sok köze a droidhoz, de almán pl még nem láttam
)
-
-
ksanc
őstag
válasz
zsistvan #18951 üzenetére
Helló!
Hú, ez nem igazán ennek a topiknak a témája. Én annak idején egy MDA Vario III-on cseréltem le a Windows Mobile 6-ot egy Froyo-ra
Annál több lépcsős volt a folyamat, több újraindulással, emlékeim szerint 3, kezdve valami bootloader unlockkal vagy cserével, aztán kernel telepítéssel majd a végén magának a rendszernek a cseréje.
A tiednél ugyan gyárilag van Android rendszer, de a cseréje nem hiszem, hogy egyszerűbb. Nem ismerem a kütyüt.
Mi van a zip fájlban?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoLTE/VoWiFi
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest