-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Wolfskin #37749 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy amíg lehet custom firmware-t tolni a samsung készülékekre, addig nincs miért aggódni. Stock androidot sosem használtam, knox nélkül is ugyanúgy megbízhatatlan az egész. Aki valamelyest is ért a témához az nem felhőzget és kontroll alatt tartja milyen adatai juthatnak ki a netre és mi nem.
Egyébként én vagyok szerintem az egyik itt a fórumon, aki a zárt kódok ellen van, plusz ha prism, nsa és barátairól szó esik, akkor lehet számítani az éles véleményemre.
Ennyitől még nem fog megállni amúgy a házad előtt fekete autó, azonban tapasztalat, ha csak rákeresel ilyen-olyan tervrajzra (pl. ekkora-akkora mm golyó cnc megmunkálásához szükséges adatok), megszakad egy időre a net...
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged