- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Léghűtés topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
mobilizmo #46297 üzenetére
Természetesen nem. Épp ez a furcsa, nem látom a logikát..én be tudok lépni, őket meg nem engedi belépni. Eddig hárman próbáltunk belépni. A haverom, a felesége és én. Van valami limit esetleg, hogy mennyi eszközön használhatod a google accodat? Másra nem tudok gondolni. Én jelen pillanatban nem használok androidos telefont/tabletet. Néhány hete ajándékoztam el a droidos telómat, ahonnan szakszerűen kiléptem és visszaállítottam a telót gyári állapotra. Csak chrome böngészőben használom az accomat jelenleg, más eszközhöz nincs hozzárendelve. Hogy ők hány eszközre vannak bejelentkezve, azt nem tudom, de nem igazán hiszem, hogy lenne bármilyen számbeli limit erre nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Brave
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged