- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
loplopl
csendes tag
válasz
Keeperv85 #4011 üzenetére
Sziasztok.
Hálás köszönet minden fórum hozzászólónak, mert sok olvasgatás után sikerült teljesen rendbe raknom a telefont. Kérdések és válaszok mind mind kellettek hozzá. Driver és program beállítások/használatok nekem akinek nincs nagy jártassága ebben a témában csak így sikerülhettek. Külön köszönet Keeperv85 felhasználónak, aki szinte legtöbbet segített a kérdéseimre adott válaszával.
Tisztelettel Köszönöm.
üdv. Laci -
loplopl
csendes tag
válasz
Keeperv85 #4007 üzenetére
Sziasztok.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget Keeperv85-nek. A telefon életképes lett, viszont mivel sokat olvasgattam itt, óvatosan sim kártya és repülőgép módban kezdtem átnézni a telóm állapotát. A sejtésem bejött, nem a gyári imei számokkal megy a telefonom. Van erre működő megoldás? Mert nem tudom, hogyha bekapcsolom a hálózatot, nem tilt-e le, hogy imei duplikálódás vagy ilyesmi miatt. Segítséget ismét köszönöm. üdv. Laci
-
loplopl
csendes tag
Szép jó napot mindenkinek!
Már másfél éve vagyok tulaja egy THL T6 Pro telefonnak. Ezidáig semmi gondom nem volt vele, teljesen gyári szoftver és hardver állapotban volt. Csakhogy megjelent egy 2016.07.01-es frissítés, amit én nem is töltöttem le. Viszont az értesítési területen kiírta múlt péntek délután és a lányom rányomott és frissített. Ez után egy újraindulást akart a készülék elvégezni, de azóta gyakorlatilag nem életképes. Csak a ledvaku villog, ha beteszem az akksit, de az kb. 3 másodpercenként, míg ki nem veszem. Nem indul a volume up + power próbálkozással sem. Semmi életképes jelet nem ad vissza. Mentésem nincs róla, nem állt sosem szándékomban a gyári állapotát megváltoztatni, mert mint írtam nekem jó volt. Kelzsoca féle dolgokat olvasgattam meg itt a fórumot, de mentés nélkül nem álltam neki semminek. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Nekiessek a flash-nek úgy, hogy nem tudom a build számot sem? Előre is köszönöm a segítségeteket, jó lenne helyrerakni valahogy, mert a családi kasszába nem fér bele most egy telefonvásárlás. Köszönettel Laci ui.: nyisziati irányított át ide a THL T6 pro fórumról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest