-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
válasz
juhasz068 #2078 üzenetére
Ha az ismerösnek is pont ilyen van akkor össze tudják hasonlitani kinézetre. Általába nem az ilyen telokat klonozzák szerintem. Simán lehet rossz a kiolvasot rom vagy crc-s. Amit linkeltem ott több rom is van. Akár mindet végig probálhatod. Amig a preloadert nem flasheled mindig lehet probálkpzni. Legfeljeb az imei sz fog ugrani. De azt vissza lehet állitani.
-
hzx0
aktív tag
válasz
juhasz068 #2076 üzenetére
Laude Pulse S800. Itt van eredeti letölthetö rom is. Regisztálni kell. Olyan Spft verzió is van amivel biztos megy a flash. Én egy olyan rom verzioval probálkoznék ami eredet rajta volt. Preloader elölt ne legyen pipa. Lehet nem sikerült jol a mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest