- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
cappa72 #5783 üzenetére
Szokás szerint az ágyúval verébre kategóriát műveltem. Persze, biztosan reflow kell, nem átnézni, hogy mit cseszhettem el.
De úgy látom, senkinek nincs kedve találós kérdésest játszani, így leírom, mik voltak a gondok:
Legelőször is, hogy nem emlékeztem arra, hogy szombat éjjel mégiscsak elindítottam a firmware upgrade frissítést az általam kreált fw-vel. Úgy emlékeztem, csak terveztem másnapra :D Hiába, mindig az utolsó sör a hibás
Ugye a tabiról nem sokat tudtam, de annyi kiderült, hogy JTY KT107, plusz a belsejében lévő címkéről a részletek is. A Needromon van is egy jópár FW, de egyik sem stimmelt ehhez, mégpedig azért, mert a partíciók kezdőcímei máshogyan vannak. (Meg több minden más is). Ez egy recovery read back-nál derült ki, nem volt jó helyen a fejléc. Találtam egy MT6850-es scatter fájlt a neten, aminél stimmelt a recovery kezdőcíme (persze több partícióé nem stimmelt, ezeket meg kellett találnom és átírnom), és abban volt egy plusz partíció, az ITEMS. Így, nagybetűvel. Ez volt a gond, ugyanis az fw upgrade frissítés után az emmc-n szintén nagybetűs lett a partíciónév, a preloder és az LK pedig kisbetűs névvel kereste a partíciót (linux alapú rendszerek ugye megkülönböztetik a kis- és nagybetűket), de olyat meg nem talált (items partition not found) Tehát át kellett írnia a scatterban kisbetűre, majd újból firmware upgrade, és voila.
Egyébként erről az items partícióról tud valaki valamit? Egyetlen szöveges ini fájlt tartalmaz, amiben a kijelzőhöz és első- hátsó kamerákhoz szükséges kamerák driver nevei vannak. Ha ez hiányzik, az lk elszáll, mert nem tudja azonosítani a szükséges lcm (kijelző) driver-t.
Úgy nézem, a kínaiak újabb találmánya, hogy még könnyebben lehessen fake variációkat létrehozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged