- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
WOT-H-A-C #438 üzenetére
Nos az a helyzet, hogy amit letöltöttem Recovery.zip-ként az 2db recovery.img tartalmazott.
Az a *.bat file amivel a felrakást indítani lehetett volna!? csak a kijelzőn csinálta meg a felrakást
a valóságban maradt a gyári
Így a "dos" parancs sor maradt a felrakáshoz sajna az első parancs nem teljesen tiszta ?ha?
jól emlékszem a fastboot volt.(szakember kérem javítani!)
A többi parancsot már feljegyeztem. Ha hazamegyek felrakom! Ahogy megfigyeltem az egész ADB engem
a régi dos rendszerre emlékeztet.
A recovery.img bemásoltam az ADB könyvtárba és innen küldtem egy parancssorral a telefonra ami éppen nyitott állapotban volt vagyis ha? jól gondolom a bootloader állapotban. Miután felment a recovery már szinte gyerekjáték volt a 4.4root.zip-et felrakni. A sima újraindítás után volt root jog. Nem kellett semmilyen x számból álló kódot beírni meg bűvészkedni!
A gyári frissítéshez használatos recovery semmi másra nem jó mert próbáltam vele takarítani de minden maradt a régiben ez azért nekem is gyanús volt! Végigment a csík azt írta minden "OK" és újraindítás után
minden maradt a régi
Na végig olvasva nekem is zavaros ez az egyszerű tulajdonképpen "másolás" művelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest