- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szirodroid
csendes tag
válasz
Graphics #120735 üzenetére
OK. Kösz a segítséget!
Gáz azéé van szerintem ezzel a telóval. Semmiből nem kellene kidobnia csak úgy... A rigolyás hölgyé akinek a THL-jét váltotta le, ragaszkodik ahhoz a 3D-s élő háttérért, amit az előző sztenderdből tudott.
Gyakorlatilag egyetlen élő hátteret nem tud megtartani az előre telepítetteken kívül :-(( -
szirodroid
csendes tag
-
szirodroid
csendes tag
válasz
Graphics #120694 üzenetére
Köszönöm!
Az igazság az, hogy nekem megfelelne, de egy idősebb hölgy alkalmazott irodai mobilját váltottuk le (THL T6C) erre és teljesen fel van háborodva. Mondtam neki, jobb lesz ez...
Meg fog ölni!
Nem vagyok túl nagy adroidos ezért halkan kérdezem, nincs valami magyar kontakt app a Play-ben, amivel leszerelhetném az "öreglányt"? :-))) -
szirodroid
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Adott egy Infocus M560 (V5) amivel majdnem minden OK.
A gondom az, hogy csak részben lett magyar menüje. Gyakorlatilag olyan 80%-ban magyar a többi angol.
Pl. a kontakt kezelés full angol, a beállításokban is a nyelv részben angol iil. magyar.
Van lehetőség ennek a javítására? Esetleg egy későbbi szoftverfrissítés megoldhatja ezt?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest