-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Ma megékezetett hozzám egy Lenovo P780. Nem az enyém lesz egyik kollégámnak rendeltem. Minidealről rendeltem 219+15$ volt DHL el. Pénteken rendeltem, de csak hétfőn került a feladásra, így cakk pakk 3 nap alatt itt volt. Vám természetesen volt. Mindennel együtt 68e forintba került. Nagyon gyors a telefon, szép a képe, az akksi brutális (4000 mAh). A fém szálcsiszolt hátlap gyönyörű. Rengeteg plusz funkció van az alap romban, hasonló cuccok vannak mint az s4 ben. Ha nem lenne ilyen dög nehéz lehet lecserélném rá az S4 emet. Járt hozzá egy szilikon tok, képernyővédő plusz kunyeráltam egy EU adapter, de a földelt konnektorba nem megy bele mert szélesebb... A hozzá járó töltő viszont vicc kategória, hogy 0,5 A-es... A régi sonyericssonomhoz már 800 asat adtak, az S4hez 2A os van az akksija pedig ennek a felénél picit több.
Összességében szerintem nagyon jó telefon, bátran ajánlom. A DHL árával is meg vagyok elégedve, főleg hogy a posta lehúz 1500 al és ahogy olvasom 1-2 hónap is lehet a szállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest