- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitedenim
csendes tag
válasz
cappa72 #57449 üzenetére
Nem azonosított eszköz.A telepítés sikeresen megtörtént.Ezt írja mikor a gépre kötöm a hangerő fel be nyomása közben,annyit még kiderítettem hogy a recoveryt kell felrakni egy scatter-el, lés akkor lesz ez a menü a telefonon hogy resetelni lehessen de úgy tűnik 64bit win 7 még mindig nem ismeri.Amig nem kommunikál a 2 gép mentést se tudok csinálni(flashtool-al).
-
whitedenim
csendes tag
válasz
cappa72 #57445 üzenetére
sajnos nem tudom pontosan mitől lett ilyen!úgy sejtem egy program feltelepítése után keletkezett,power+hang fel recovery-be belép, de csak a kis 3szög a felkiáltójellel a közepén jelenik meg utána bármilyen gomb lenyomásával se jut tovább,hogy kiírja a menü variációkat factory reset stb.Fizikai gombok pedig csak a hangerő fel le és power,a home az érintő felület,így csak kevés kombináció van,próbáltam úgy is mint pl a nokia lumiáknál van hogy egyenként használom a gombokat a felkiáltó jel után,de semmi.Pedig egy próbát megérne resetelni lehet helyre állna,mint a legtöbb telefonnál hasonló szituban.x920e.
-
whitedenim
csendes tag
válasz
cappa72 #57387 üzenetére
x920e (clon) nem lehet ezt valahogy rá venni egy resetre???mint a normális telefonokat!!már minden combot próbáltam!? rom cserét nem merem meg próbálni hátha tégla lesz,bár most is csak nehezéknek jó.motorola defy,nokia lumia, és még több márkán már cseréltem romot és a reset se volt gond,de ez a típus kiborító.
-
whitedenim
csendes tag
üdv, Ha valaki tudna segíteni mit lehet egy x920e telefonnal kezdeni, ha tölt rendesen,bekapcsoláskor csak android logóig jut el.Hang+és power gomb együttes használatára egy 3szög benne felkiáltó jelel.A win7 nem ismeri fel,így flash tool sem látja,drivert nem találtam megfelelőt hozzá pedig a leírtakból sokat próbáltam,sejtésem az usb debugging nincs be kapcsolva,de ezt utólag nem is lehet így hogy nem kapcsol be.Az eszközkezelőben ezt írja mikor a gépre kötöm.(SPRD Android com Enumerátor)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- OpenWRT topic
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Béta iOS-t használók topikja
- Flint 2 OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest