Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorace
tag
Úgy néz ki sikerült meg oldanom a tárhelyes dolgot....éljen a factoryreset
ezek szerint vmi beállítás problémája volt,de mikor megvettem csináltam rajta egy gyári vissza állítást ami nem volt neki elég!
Szóval nagy az öröm!
Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni! -
motorace
tag
Nem tudok képernyő mentést csinálni!Pedig elvileg lehet!Már meg esz az ideg!
-
motorace
tag
válasz
pècsimunkás #55581 üzenetére
Mèg sem jo :-( nincs rootolva a telo,csak azt nem tudom lehet nyitni...már csak azt kellene tudnom melyik progival lehet nyitni
-
motorace
tag
válasz
pècsimunkás #55577 üzenetére
Ezer köszi leszedtem a terkepem frissiteset es lett annyi helyem hogy ezt az app le tudtam tolteni es láss csodát most már mindent oda ment a playröl! Ezer köszi,örök hála! :-)
-
motorace
tag
Tudnátok segiteni! Tpop dual simem van es nem tok a playrol letolteni semmit mert azt irja nincs eleg tarhely,preferaltkent allitottambe az sd kartyat de semmu! Bluetooton ha kûldenek vmit oda teszi mar probaltam formaztam is de semmi! Vkinek.vmi ötlet?
-
motorace
tag
Üdv! Adott egy alcatel t pop 4010d nos a problèma az hogy nem tudok a playrõl semmilyen alkalmazást leszedni,mert azt irja nincs eleg tárhely a telon,preferált helynek be állitottam az sd kártyát,de semmi viszont ha bluetooton küldenek vmit akkor automatikusan oda menti! Ki mit mond mit csináljak???? Már tiszta ideg vagyok,amièrt nem mükszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest