- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xianhu
csendes tag
Gariztatás szempontjából melyik webshop ajánlott? Pár dollár ide vagy oda nem oszt nem szoroz, de az esetleges meghibásodással minél kevesebbet szeretnék szívni.
-
xianhu
csendes tag
1G RAM-mal most mi a best buy?
Köszi!
-
xianhu
csendes tag
válasz
#40993792 #18942 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni: milyen "jótállás" van ezekre a kínából rendelt készülékekre? Azt látom a hozzászólásokból, hogy kézhezvételnél észlelt hibák ellen még a paypal is nyújt védelmet, illetve a "nevesebb" boltok visszaveszik a készüléket. De mi van egy későbbi meghibásodással? A hajamra kenhetem a telefont?
-
xianhu
csendes tag
válasz
Sanyesz. #17989 üzenetére
Ebben az árkategóriában a sima Dual Standby telefonok kaphatók. Ami valós Dual Active Standby, az elég erős felárral érhető el. Ha az egyik kártyád net, akkor nem érdemes DAS telefon.
Én is így használom. T-Mobile net + Telenor beszéd. A mobilhálózatok beállításánál érdemes a hanghívást előnyben részesíttetni.Ez azt jelenti, hogy ha netezel, akkor is kicsörög a másik SIM kártya, az adatkapcsolat lebont magától? Én egy vodás beszéd-előfizetést és egy vodás net kártyát szeretnék egy telefonban használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest