Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
xianhu
üzenetére
Nekem 3 garis ügyem volt a kínaiakkal.
Elsőnél pandawill egyáltalán nem volt közreműködő, mitöbb, megírták, hogy nem érdekli őket. PP fizetett (mikor lejárt PW ideje...)
Második egy ebayes / privát rendelés volt, későbbi ( 4 hét) meghibásodás egy olcsó tablettel. Egy mailre válaszoltak valami semmitmondó sablonszöveget, azóta nem válaszolnak egyáltalán (más mail címről írva mintha rendelni akarnék persze készségesek).
Harmadik még folyamatba van- szintén tablet - visszaküldtem, át is vették tracking szerint, Azt ígérték 4 napon belül postáznak cserekészüléket. Ma van az 5. nap. 5 napja szintén nem reagálnak, trackinget nem kaptam.
Továbbra is tartom magam azon állításhoz, hogy kínaiaknál addig tart a gari amíg a PP 45 nap le nem jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Elektromos autók - motorok
- Könyvajánló
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi