Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
Csak azért gondoltam 4,3"-ra, mert tök jól átérem 1 kézzel is. Jelenleg elégedetten használok egy ZTE V970-t (MTK-s változat) és igazából elég is a dual core. De hát informatikus vagyok és mindig bennem van a kíváncsiság
.
Szerintem egy kezes használatnál sok múlik azon is, hogy hogyan vannak a kapacitív gombok elhelyezve. Huginak THL W100-at vettem és hiába nem sokkal nagyobb az egész, a kapacitív gombok annyira lent vannak, hogy ha úgy fogom egy kézzel, hogy elérjem, akkor ki akar esni a kezemből a cucc.Az A820-al a konkrét bajom az, hogy nincs segédfény rajta, amit gyakran használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AliExpress tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.