-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
WolfManus #11999 üzenetére
"Hááááát elég siralmas. Igaz hogy nadrágzsebben volt, nede hogy 1db holdat sem talált ..." Nem lehet, hogy Te valami lovagi páncélban próbáltad a GPS-t?
Semmi szükség trükkökre. A GPS-nek enélkül is tökéletesen működnie kell. Tegnap este is téma volt, ha visszaolvasol láthatod.
Ma este, amikor jöttünk haza Veszprémből kézimeccsről, az autópályán próbaként bekapcsoltam a GPS Test-et. Kb. 3 (!) másodperc után 8-10 holddal beszélgetett.
A MobileUncle-t én CWM telepítésre használtam, buherálásra még nem. -
sasa311
veterán
válasz
WolfManus #11144 üzenetére
Azt tudom, hogy az adatlapja szerint van, azért ezt rendeltem...
Abból, hogy nem lehet bekapcsolni sem a saját menüjéből sem külön erre készített APP-al (ki is írja, hogy nincs gps benne...).
Az A-gps azt csinálja, hogy mobil hálózatról vagy WIFI-ről segít belőni sacc / kb, hogy hol van a készülék, így könnyebb megtalálnia a műholdat. Na ez működik is benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest