-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
gadosp #64340 üzenetére
Ahogy írtam, kényszerből adtam el, mert arra a készülékre, amelyiken eredendően szerettem volna túladni, nem volt érdeklődő. A sor iróniája, hogy miután eladtam a T100s-t, másnap elkelt a Hongmi is.
Alapvetően tetszett a T100s, nagyon szép (és nagy) a FullHD kijelzője, gyors, elegáns (szubjektív), az akkuja tűrhető. Az NFC-t, OTG-t nem tudtam kipróbálni. Egy gondom volt vele eleinte, hogy az értesítő LED kizárólag a töltést jelezte (gyárilag). A ButtonLED-del sikerült orvosolni, de csak piros színt tud. Szűk egy hónapot használtam, addig teljesen rendben működött a gyári 20140117-i ROM-mal. Közben megjelent a pezsgő színű változata, az még jobban tetszik. Gondolkodok rajta... -
alexw801
senior tag
válasz
gadosp #64277 üzenetére
Azért, mert ott van vásárlóerő és nagy számú vásárló, nagyságrenddel nagyobb, mint itt. És vesznek is mindent.
Amíg ott dolgozam és éltem (Moszkvában), minden vonalon ezt láttam, a Metro vagy Auchan áruházak méretében és választékában, műszaki és foto cikkek legfrissebb teljeskörű elérhetőségében, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest