Hirdetés
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Van egy céges Acel Liquid-em, de az annyira szar hogy már kb. két-három hónapja telefonról telefonra járok, amig nálam van vmilyen mtk6575-ös, azt használom.
Zopo ZP100, Lenovo A750, N8000, Star B79M fordultak eddig meg nálam, most hozatok egy H8000-est (Oem zopo500), 2 hét és azt is elemezhetem

Ha ezek közül kellene választanom, akkor a B79M-nél maradnék, tudásra tök ugyanaz mint a zp100 csak olcsóbb. Beleszerettem a qHD 960x540-es felbontásba, szembeötlő a felbontásbeli különbség. Mondjuk én az a véglet vagyok, aki nyúzza a telót, távoli asztal, ssh, torrent, videónézés, gps, böngészés, skype, stb...
Amúgy simán használható egy 800x480-as 4" körüli kijelzős teló is, de az 5"-os kipróbálása után már lehet hogy végül egy akkora, qHD vagy 1280x720-as kijelzós telónál maradok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest