Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
A Vatera jó tipp volt, köszi, WG1000 néven meg is található 60-ért. Be is írtam a hozzászólásokba ott, amit az etotalk oldalán olvastam róla a fórumbejegyzésekben és a youtube-on láttam. Tetszik nagyon ez a G11.
Ha most nem lenne Galaxy S-em (ami nyilván egy(két) kategóriával jobb kütyü, ha pl. a Samsung supportot és a többit is belevesszük a termék fogalmába), de DUAL-sim-es viszonylatban nagyon korrekt ez a G11. -
Yany
addikt
Tudtok olyan magyar web/valódi shopot, ahol ezt a G11-es kütyüt be tudnám gyűjteni?
-
Yany
addikt
Nagyon köszi.

Erről a kütyüről mi a véleményetek?
[csájnah rulez]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha most nem lenne Galaxy S-em (ami nyilván egy(két) kategóriával jobb kütyü, ha pl. a Samsung supportot és a többit is belevesszük a termék fogalmába), de DUAL-sim-es viszonylatban nagyon korrekt ez a G11.